Dustex spridning

Dammbindning

Vi behandlar grusvägar, vägrenar och stödkanter, parkeringsytor, industritomter, fotbollsplaner, motorbanor, travbanor och paddockar så att de får en hård och jämn yta som inte dammar. I stort sett alla ytor belagda av grus kan behandlas, beroende på hur torrt underlaget är kan en vattning före dustex spridning ge ett betydligt hållbarare resultat

Dustex är baserat på lignin, naturens eget bindemedel, som binder samman träfibrerna i granar. Dustex säkerställer en effektiv och miljövänlig bindning av grus och damm på grusvägar, samt minskar dammproblem och ökar trafiksäkerheten, samtidigt som vägens yta stärks.

Med en jämn tillförsel av Dustex under flera år får du en solid väg med stabil beläggning – även på djupet. På så vis reduceras tjällyftningsproblem till ett minimum.

Läs mer på Dustex hemsida »

Vår bil är försedd med en pump som sprider Dustex på ett jämt sätt för bästa resultat.

Många byggarbetsplatser önskar Dustex behandling efter arbetstid för att minska trängseln på plats. I och med detta hinner Dustexbehandlade ytan torka till nästa byggdag för en dammfri miljö.

Dustex dammbindning väg

Dustex dammbindning väg

Här sprider vi dustex på en större grusplan

Lämna telefonnummer & e-post så återkommer vi snarast!

Jag har läst och godkänner RJ Service & Transport AB's Sekretesspolicy

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår